ANTALYA AKEV ÜNİVERSİTESİ

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı

Teknoloji gelişiyor, dünya küçülüyor. Günümüzün ve geleceğin trend sektörlerinin başında havacılık gelmektedir. Sivil Havacılık kabin Hizmetleri bölümünden mezun olanların aynı zamanda (SHGM) Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün Kabin Memuru Sertifikasına da sahip olması iş hayatına başlarken büyük bir avantaj oluşturmaktadır. Üniversitemiz bu hedefin yanı sıra Havayolu şirketlerinin kabin memuru adaylarındaki en büyük eksik olarak tespit ettiği tüm hususları en ince ayrıntısına kadar değerlendirmiş ve buna uygun bir eğitim planı oluşturmuştur. Üst seviyede İngilizce, ikinci bir yabancı dil, drama ve işaret dili dersleri bunlardan sadece bazılarıdır.Uluslararası standartlarda Temel Kabin Memuru eğitimini, havayolu şirketlerinin kabin memuru eğitimi için kullandığı eğitim platformlarında eğitiyoruz. Hedefimiz bölümde okuyan kabin memuru adaylarına en iyi eğitimi vermek ve onları en donanımlı biçimde sektörde rahatlıkla çalışabilecekleri potansiyele ulaştırmaktır.

Bölüm Burs Öğrenci Sayısı Ücretler (+ % 8 KDV)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı (Yeni) Ücretli 20.000 TL
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı (Yeni) Burslu 8